Wednesday, June 19, 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: “Με αντιμετώπισαν σαν αντικείμενο” – Η κρίση πανικού πάνω στη σκηνή

158 views
Κοινοποίηση

Σε μία σπάνια εξομολόγηση, η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε στις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί, αλλά και στη γενικότερη αντιμετώπισή της από τα media.

Πρεμιέρα στη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολόαου “Ενώπιος Ενωπίω”, με πρώτη καλεσμένη τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, χωρίς να διστάσει να μοιραστεί αρνητικά συναισθήματα και εμπειρίες από την καριέρα της, εκφράζοντας και ένα μεγάλο παράπονο προς τον ελληνικό Τύπο:

“Έχω ακούσει πολλά. Επειδή έχουν περάσει τα χρόνια, με θυμάμαι να ζω έντονη κριτική, πολλές φορές άδικη. Κατανοώ τη δουλειά του άλλου, κατανοώ ότι κάτι θέλεις να γράψεις. Αλλά δεν γίνεται να κατανοεί μόνο η μια πλευρά. Έχετε κάτι μαγικό οι δημοσιογράφοι. Κάνετε μεμονωμένα τη δουλειά σας αλλά αν πει κάποιος για τον κλάδο γίνεστε μια δύναμη. Έχω περάσει σκληροπυρηνικές εποχές, εποχές των μεσημεριανών εκπομπών.

Έχω ζήσει με παρακολούθηση, με παρακολουθούσαν αυτοκίνητα, άνθρωποι, φακοί. Έχω κάνει αυτό που μου είπε ο Τύπος να κλειστώ στο σπίτι μου. Ειδικά την προσωπική μου ζωή να τη ζω στους τέσσερις τοίχους αλλά είναι επιλογή. Θέλω να πιστεύω ότι είναι περασμένα ξεχασμένα”, είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για να προσθέσει:

“Είναι τόσο μεγάλη η πίεση που δεν έχεις περιθώριο. Νόμιζα ότι το διαχειρίζομαι, ότι δεν με αγγίζουν και κατά μία έννοια δεν με αγγίζουν. Τα πολύ πολύ χοντρά πράγματα που έχουν ειπωθεί για μένα δεν μπορούν να με αγγίξουν πέρα από το αίσθημα της αδικίας γιατί δεν ήταν αλήθεια. Αν θεωρούσα ότι ήταν κάτι αλήθεια, ίσως να είχα περισσότερη συμμετοχή. Είχα καταλάβει ότι αν δώσεις το παραμικρό αρκεί για να φουντώσει παραπάνω. Είχα επιλέξει τη σιωπή και αυτό είναι ένα κόστος αλλά περίμενα να τελειώσει”.

Μάλιστα, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί: “Αυτό που λες ότι δεν έχω αλλάξει τους άντρες σαν τα πουκάμισα καμία φορά μπορεί να ήθελα λίγο να είμαι τόσο ανοιχτή, να παίξω. Αλλά όχι, ακολούθησα μια άλλη γραμμή γιατί ήταν έτσι η οικογένειά μου. Νομίζω προκάλεσε το γεγονός ότι οι σχέσεις ήταν με γνωστά πρόσωπα και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι άλλο. Δεν έχει σημασία τι νιώθω εγώ αλλά πόσο είσαι εσύ αποφασισμένος να επέμβεις και να ασχοληθείς μαζί μου. Με αντιμετώπισαν ως αντικείμενο, το έχω δει! Ο χώρος αυτός είναι σκληρός πόσο μάλλον για ένα παιδί 15-16 ετών. Στην ψυχολογία μου έκαναν κακό και άργησα να το καταλάβω. Στις σχέσεις μου όχι τόσο γιατί είχα τον τρόπο να τις προστατεύσω και να μπαίνω στο σπίτι μου και να τα αφήσω πίσω. Έχω δεχτεί άσχημες συμπεριφορές“.

Τέλος, αποκάλυψε και πως είχε περάσει δύο κρίσεις πανικού, μία εξ αυτών μάλιστα, πάνω στη σκηνή: “Πάνω από τα πάντα είναι η ψυχική μου υγεία. Είναι πάνω από όλα γιατί χτύπησε καμπανάκι. Χτύπησε ένα ισχυρό καμπανάκι προ κόβιντ και ήμασταν στη δίνη των συνεντεύξεων. Έπαθα πανικό. Η δεύτερη κρίση πανικού που έπαθα. Η πρώτη ήταν πάνω στην σκηνή στα 27 μου και ξαφνικά ένιωσα και άκουσα ένα κρακ και ξαφνικά άρχισα να τρέμω πάνω στην σκηνή. Η πρώτη φορά που χρειάστηκε να ζητήσω βοήθεια ήταν αυτή.

Η δεύτερη ήταν τότε για το τι θα με ρωτήσουν, τι θα πω, να μην σχολιαστώ για το τι θα πω. Να ζητάω τις συνεντεύξεις, να διαπραγματεύομαι τους τίτλους. Παθαίνω μια ωραιότατη κρίση και το τοίχος που είχα χτίσει ήταν ένα ψέμα και νιώθω ευάλωτη προς όλες τις κατευθύνσεις και δεν ξέρω τι θα κάνω. Και κάποια στιγμή είπα τέλος! Από τότε είμαι πιο ήσυχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

396402682 346095894498427 6008047625443043260 N

@2023 –  All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?