Saturday, May 18, 2024

Πάτρα: Δύο αυτοκτονίες και δυο απόπειρες σε 15 ημέρες! – Συνταξιούχος ο αυτόχειρας στα Κρύα Ιτεών 

621 views
Κοινοποίηση

Συνταξιούχος έβαλε τέλος στη ζωή του με θηλιά. Ο 67χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος σε ελιά στα Κρύα Ιτεών, στην Πάτρα.

Διά απαγχονισμού έθεσε τέλος στη ζωή του 67χρονος Πατρινός, χθες το μεσημέρι Τετάρτη 15/11/2023. Βρέθηκε κρεμασμένος από ελιά σε χωράφι στην οδό Αμφιδάμαντος στην περιοχή Κρύα Ιτεών.

Πάτρα: Δύο αυτοκτονίες και δυο απόπειρες σε 15 ημέρες! – Συνταξιούχος ο αυτόχειρας στα Κρύα Ιτεών

Ηταν λίγο πριν τη 1.30μ.μ., όταν το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση για ανεύρεση απαγχονισμένου ατόμου και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ο άνδρας, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχιατρικής φύσεως προβλήματα, ήταν συνταξιούχος πολιτικός υπάλληλος της ΕΛΑΣ. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Πάτρα: Δύο αυτοκτονίες και δυο απόπειρες σε 15 ημέρες! – Συνταξιούχος ο αυτόχειρας στα Κρύα Ιτεών

Πρόκειται για τη δεύτερη αυτοκτονία που καταγράφεται από τις αρχές του μήνα στην Πάτρα. Το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου, νεαρή φοιτήτρια έπεσε από το μπαλκόνι 5ου ορόφου πολυκατοικίας στα Υψηλά Αλώνια, όπου διέμενε. Η 23χρονη από την Πτολεμαΐδα «βούτηξε» στον ακάλυπτο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Στο διαμέρισμά της, όπως έγραψε η «Π», βρέθηκαν τρία κουτιά με αντικαταθλιπτικά χάπια, αλλά αυτό που πιστοποίησε την αυτοχειρία ήταν τα μηνύματά της με αποδέκτες κοντινά της πρόσωπα που είχε στείλει μέσω εφαρμογών από το κινητό της τηλέφωνο. «Δεν υπάρχει λόγος να ζω άλλο και να βασανίζω τους γονείς μου, αφού δεν μπορώ να γίνω καλά… Δεν υπάρχει λόγος να χαλάνε άλλα λεφτά χωρίς λόγο…» έγραφε σ’ ένα από αυτά.

Την επομένη, Κυριακή 5 Νοεμβρίου, μια ακόμα φοιτήτρια επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Η νεαρή από την Αθήνα, ευρισκόμενη στο διαμέρισμά της επί της οδού Κορίνθου, κατανάλωσε ποσότητα χαπιών. Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης έλαβαν σήμα, αφού προηγουμένως φιλικό της πρόσωπο, αντιλαμβανόμενο την πράξη της, επικοινώνησε με το «100». Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών αποδείχθηκε σωτήρια για την κοπέλα, η οποία διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου κατεγράφη μια ακόμα απόπειρα αυτοκτονίας. Σε αυτή την περίπτωση, παρ’ ολίγον αυτόχειρας 80χρονη που ήπιε χλωρίνη για να δώσει τέλος στη ζωή της. Η πράξη της έγινε αντιληπτή από συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία και μετέφεραν εσπευσμένα τη γυναίκα στο νοσοκομείο. Η ηλικιωμένη είχε αυτοτραυματιστεί, καθώς έφερε αμυχές από αιχμηρό αντικείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

396402682 346095894498427 6008047625443043260 N

@2023 –  All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?