Saturday, May 18, 2024

Π. Ρήγας στο ΕΡΤNEWS: Ο πρόεδρος Κασσελάκης θα έρθει στην Πολιτική Γραμματεία σήμερα

513 views
Κοινοποίηση

Ο Πάνος Ρήγας, μέλος Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στην εκπομπή NEWSROOM του ΕΡΤNEWS, για τη χθεσινή εξάωρη εκρηκτική συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που έληξε χωρίς απόφαση και το νέο κρίσιμο ραντεβού που έδωσαν τα μέλη της, για σήμερα το απόγευμα (20/2) παρουσία, πλέον και του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αλήθεια ότι έχει περάσει μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με όλα αυτά τα οποία συνέβησαν με την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα και την εκλογή της νέας ηγεσίας. Προσπαθούμε όλοι και εγώ προσωπικά, να συμβάλουμε σε μια καλή προσπάθεια για την επόμενη περίοδο», είπε αρχικά ο κ. Ρήγας και τόνισε πως οι αγωνίες του κόσμου είναι κρίσιμες να αντιμετωπιστούν από πολλά στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας, ιδιαίτερα το ζήτημα της ακρίβειας.

«Άρα, αυτή τη στιγμή θέλουμε να είμαστε, να γίνουμε καλύτεροι. Σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι με όλη αυτή την περιπέτεια που έχουμε. Άρα, πρέπει να συμβάλουμε όλοι και πρέπει να συμβάλει και ο πρόεδρος, ξεκινώντας από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο μέλος αυτή την ώρα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Ρήγας εξήγησε ότι «η μεγιστοποίηση της συλλογικότητας, της καλής πρακτικής, ώστε να είμαστε αποτελεσματικοί, να μην έχουμε οποιαδήποτε επικάλυψη ή εν πάση περιπτώσει η στρατηγική μας να έχει αρχή, μέση και τέλος, είναι αναγκαία και αυτό γίνεται μόνο με την ευρεία συζήτηση των στελεχών του κόμματος». Στο αν βοηθάει σε αυτό, η δήλωση του Προέδρου Κασσελάκη πως, «και 20 μονάδες να χάσω στις ευρωεκλογές δεν φεύγω», ο κ. Ρήγας υποστήριξε πως: «Πάντα στις εκλογικές μάχες που δίνεις βλέπεις το αποτέλεσμα και εκτιμάς από τον πρόεδρο μέχρι τα ηγετικά στελέχη και τις πολιτικές πρακτικές. Εμείς δίνουμε τη μάχη και θα τη δώσουμε τη μάχη για να είμαστε πάνω από 18%(…).Να μπορούμε να είμαστε πάνω από το αποτέλεσμα που είχαμε, για να έχεις τους όρους ως αξιωματική αντιπολίτευση να παίξεις μέχρι τις εκλογές».

Όσο για το αν θα έρθει ο Στέφανος Κασσελάκης στην σημερινή συνεδρίαση, ο κ. Ρήγας είπε με σιγουριά πως θα παραβρεθεί. «Δεν μπορούσε ο πρόεδρος χτες, ήταν αδύνατο με τις υποχρεώσεις» , είπε και πρόσθεσε πως, «για αυτό σήμερα, εγώ ζήτησα να συνεχιστεί η Πολιτική Γραμματεία».

ΠΗΓΗ: ERT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

396402682 346095894498427 6008047625443043260 N

@2023 –  All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?