Saturday, May 4, 2024

Τζέιμς Καφετζής: Ο αδερφός μου ξόδεψε τα λεφτά από το Survivor για να πάρουμε σκάφος

315 views
Κοινοποίηση

Η φωτογραφία που ανέβασε από το νέο του απόκτημα

Ο Τζέιμς Καφετζής βρίσκεται στη Ρόδο, μετά την αποχώρησή του από το Survivor 2024. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, έκανε ένα Instagram story, στο οποίο αφήνει να εννοηθεί, πως τα χρήματα που κέρδισε όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης, ξοδεύτηκαν για μια ακριβή αγορά.

Πιο αναλυτικά, ο Τζέιμς Καφετζής ανέβασε στο προφίλ του ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο με ένα σκάφος. Στη λεζάντα του story που έκανε το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου, έγραψε: «Δεν πρόλαβα να φτάσω Ρόδο και τα λεφτά από το Survivor, μου τα ξόδεψε ήδη ο μπρο μου, για να πάρουμε αυτό. Τουλάχιστον θα διαλέξω εγώ όνομα». Στην ίδια ανάρτηση κάλεσε τους ακολούθους του να του δώσουν μερικές ιδέες σχετικά με το πώς να «ονομάσει» το νέο του απόκτημα.

Η ανάρτησή του

kafetzis

Η ανάρτηση του Τζέιμς Καφετζή μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, αφού ενημερώθηκε για το ναυάγιο που είχε ο πατέρας του στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν και στην τελική δοκιμασία αποχώρησης, παράτησε τον αγώνα στη μέση, με αποτέλεσμα να φύγει από το παιχνίδι. Όπως δήλωσε, αν και ο πατέρας του είναι πλέον, ασφαλής, ήθελε να βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά του, μετά από την περιπέτεια αυτή. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε μία ανάρτηση, στην οποία και ευχαρίστησε και τον Γιώργο Λιανό.

Αφού ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από το Survivor, έγραψε στη λεζάντα: «Ο τελευταίος χορός. Αρχικά, να ευχαριστήσω τον Γιώργο Λιανό που εκτός απο #1 παρουσιαστής στην Ελλάδα, είναι και τυπάρα, κάθε μέρα ήταν εκεί για να μας ανεβάζει το κέφι, ανεξάρτητα από την διάθεση του, να εμψυχώνει όλα τα παιδιά και να μας υπενθυμίζει ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι που λέγεται Survivor. Για να είμαι ειλικρινής εάν δεν ήταν ο Λιανός το 21, θα είχα αποχωρήσει πολύ νωρίτερα!».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Πάμε τώρα στον σκέτο, όπου δυστυχώς κόπηκε στο μοντάζ αλλά στο τέλος της μονομαχίας ζήτησα το τελευταίο μου run ever να είναι με τον Γιώργο Γκιουλέκα, παίξαμε στοίχημα την μπλούζα του καθενός, και μαντέψτε ποιος κέρδισε. Επίσης του έφτιαξα λογαριασμό γιατί δεν είχε προσωπικό λογαριασμό για να είναι έτοιμο όταν βγει, κρίμα που δεν μπορώ να μοιραστώ μαζί σας τον κωδικό πού του έβαλα!!  Αυτή την φορά το απόλαυσα, και χάρηκα που το μοιράστηκα με τον Γιώργο Γκιουλέκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή (έχεις μαζέψει 10 προίκες με τόσες φορές που έχεις μπεί, #1 νύφη στην Ελλάδα πλέον), τα λέμε στον τελικό. Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν μου επέτρεψαν να το πάω ως το τέλος, αλλά το πώς ορίζεται το τέλος, νομίζω είναι πάντα σχετικό».

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

396402682 346095894498427 6008047625443043260 N

@2023 –  All Right Reserved. Designed and Developed by Digital Cities IKE

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?